Kvasinka v krku

Dobrý den. Byla jsem s dcerou (3,5 roku) na kontrolním výtěru z krku. Byla léčena Klacidem na pyogeního streptokoka, který se nyní neukázal. Ale tentokrát je tam zase nějaký streptokok sk. B, který se prý léčit nemusí a také kvasinka. Doktorka doporučila borůvky a laktobacílky. Myslíte, že tato "léčba" bude stačit? Děkuji, Jitka.

Odpověď odborníka:

Záleží na tom, kolik těch kvasinek na sliznici je a jestli způsobují nějaké obtíže či projevy zánětu. Pokud ano, byla by na místě specifická léčba. Ale ve vašem případě jde asi jen o přechodný nález v souvislosti s užíváním antibiotik, řiďte se radami vašeho lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x