Kvasinková infekce

Dobrý den ,potřebovala bych poradit . Trpím opakovanou kvasinkovou infekcí téměř 3 roky. Běžné přípravky z lékárny mi nezabírají a můj gynekolog mi v tomto nijak dá se říct nepomohl. Chci se ted zepat, zda-li existuje nějaká forma antibiotik která bude na silnější bázi než běžné tablety, čípky, atd. v lékárnách, nebo jestli mám zajít na ambulanci. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, volně prodejných léků na kvasinku moc nexistuje...čili návštěva gynekologa je na místě, klidně vag léčba a celkově tablety p.o. jsou na místě

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: