Kvasinková infekce

Dobrý den, mám takový problém dostala jsem kvasinkovou infekcí a paní gynekologoška mi předepsala Lomexin vaginální krem s aplikatorem používám ho už třetí den a chci se zeptát mám dostat menstruaci a nevím jestli mám i přes menstruaci s antikoncepci dále používat Lomexin Prosím vás poraďte mi. Děkují Marcy

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud slabě špiníte,tak používejte. Vhodné by bylo vynechat menstruaci pomocí antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: