Kvasinková infekce

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli může mít nějakou spojitost kvasinková infekce žaludu s bolesti břicha hlavně střev (nadýmáním), bolestí bederní časti zad v noci a citlivými varlaty? Popřípadě jaké vyšetření bych mělnpodstoupit? Děkuji za váš čas.

Odpověď odborníka:

Dobŕ den. Kvasinkový zánět žaludu je lokální kožní problém a rozhodně by neměl způsobovat ani bolesti zad ani zažívací problémy. Jeslti jsou Vaše obtíže dlouhodobé doporučuji je konzultovat s Vaším praktickým lékařem. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: