Kvasinkova infekce

Dobry den, chtěla jsem se zeptat jestli je dlouhodova nelecena kvasinkova infekce nějak závažná. Kdyby ano , kdy je nejvyšší čas začít s léčbou ? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, závažná je když máte pohlavní styk bez prezervativu, do té doby je to Vaše soukromá věc a nevadí-li Vám tvaroh v pochvě, svědění a pálení, tak nevím kdy je nejvyšší čas na léčbu.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: