Kvasinková infekce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 20 let a už několikrát jsem měla příznaky kvasinkové infekce, ale nebyla jsem u lékaře, vždy to samo zmizelo! Mohu z toho mít nějaký problém? Třeba neplodnost??? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, časté nebo neléčené kvasinkové infekce mohou být za určitých okolností přičinou snížené schopnosti otěhotnět. Otázka je, zda jste skutečně prodělala kvasinkové infekce. Bývají doprovázeny zcela úporným svěděním a pravděpodobně by vás donutily navštívit lékaře.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Články: Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Ne každou potíž při močení...
Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Články: Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Asi každá žena občas dumá...
Koalice proti hluboké žilní trombóze
Články: Koalice proti hluboké žilní trombóze
Hluboká žilní trombóza (HŽT...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Vakcinace proti žloutenkám: dodržujte očkovací schéma
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: