Kvasinková infekce

Hezký den,doktor mě na stále se opakující kvasinkovou infekci předepsal ENTIZOL 250mg,tablety.ráno a večer 2 teblety najednou,v letáku píší jen jednu tabletu,k tomu na zavádění klion 100,mám strach z nežádoucích účinků tohoto léku a já ho mám dokonce brát víc než je napsáno v letáčku.je to v pořádku brát 2 tablety večer a 2 tablety ráno po dobu 10ti dnů?není to moc?moc Vám předem děkuji za jakoukoliv odpověd-Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v letáku jsou obvyklé doporučené dávky, není však třeba obávat se, pokud vám lékař naordinuje jiné dávkování.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: