Kvasinková infekce

Dobrý den, před dvěma dny jsem měla poprvé pohlavní styk se svým novým partnerem.Ovšem díky mé hlouposti- nevědomosti bez prezervativu. Delší dobu mě trápí vracející se kvasinková infekce. Poslední dobou je to lepší, ale i tak bych se chtěla zeptat jak velká pravděpodobnost je, že se přítel právě kvasinkovou infekcí nakazil? Zatím žádné příznaky nemá. Děkuji Vám za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pakliže u Vás právě nyní neprobíhá kvasinková infekce, nehrozí zde riziko přenosu na partnera.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: