Kvasinková infekce

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně kvasinkové infekce. Pokud mi při vyšetření na gynekologii nebyla zjištěna kvasinková infekce, jestli je možné abych jí nakazila přítele např. orálním stykem aniž bych měla v ústech sebemenší příznaky kvasinkové infekce? Je možné že by se u mě neprojevovala a byla bych pouze přenašeč?Nebo jestli je také možné u mužů dostat kvasinky tak právě jako ženy, např. po antibiotikách, stresem atd. A poslední dotaz, jestli se ve spermatu mohou vyskytovat kvasinky ve formě bílých hrudek? Předem děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

I když jste neměla kvasinky v pochvě mohou být i dutině ústní,ale vetšinou jsou s příznaky, nákaza o muže probíhá stejně,ve spermatu kvasinky nejsou,ty se s ním pouze mohou smíchat z močové trubice nebo z předkožky.Stres je málo pravděpodobný,po antibioticích je to častá komplikace. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x