Kvasinková infekce

Dobrý den, již více jak 13let se léčím s problémem candida,kvasinky. Problém svědění a bolest je vždy stejný, jen výtok se občas liší, někdy je bílý a hrudkovitý, jindy žlutý a do hněda. Můžete mi prosím poradit zda se jedná o stejné onemocnění a zda u obou (budou li různá) lze léčit např.Canestenem čípky ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Vážená paní Leono, přeji Vám dobrý den. Podle maximálně stručného popisu, který podáváte mohu pouze konstatovat, že popsané výtoky obou druhů mohou způsobovat kvasinky Candida, velmi běžné onemocnění, které se rádo vrací. Canestenem je léčitelné. Pokud s kvasinkami bojujete již 13 let, je někde chyba. Buď v hygieně (spíše přehnaná než nedostatečná), ve výběru materiálů (vložka, kalhotky, kalhoty). Zkuste sukně! Co partnerova hygiena? Mastí Canesten ať si přítel potírá žalud vždy, když se léčíte i Vy (kvasinky mohou přežívat u něj). Zkuste žít zdravěji, méně sladkostí, více pohybu, podpořte imunitu - otužování, ovoce a zelenina. Pokud to nepomůže, nebo chcete podrobnější radu, vyhledejte nějakého lékaře celostní (holistické) medicíny. U klinického lékaře se nadějete pouze antimykotik (např. Canestenu). Nenechte si život znepříjemňovat stále se vracejícím svěděním a výtokem, udělejte pro sebe něco!

 
Líbí se vám odpověď?
+10 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Zvětšené srdce Lékaři mně zjistili zvětšené srdce. Nevím, co to je a jak mám...
  • Polyp na děloze. P.doktore,chtěla jsem se vás zeptat byl mi zjištěn polyp na...
  • Pupinek Zjistil jsem,že se mi na kůži mezi pravým a levým varletem ve spodní...
  • Bolest v pravém podbřišku Pul roku me trapi obcasne pichnuti nebo bolest v...
  • Penirium Chtěl bych se zeptat na doplněk stravy Penirium. Zajímá mě jestli to...
  • Solumedrol a diabetes Od 14.2.2014 do 11.4.2014 som brala infúzie solumedrolu...
 
Naposledy čtené: