Kvasinková infekce

Chci se zeptat jen jestli mohou od kvasinkové infekce bolet varlata nebo jestli mohou bolet i od zad. Bylo mi řečeno od známých že ano. Bolí mně totiž varlata ne nejak silne a vice v klidu nez pri pohybu. Byl jsem 3 na Urologii 2x mi delali ultrazvuk a jednou ster z moc trubice. a Nic nenasli. tak se chci zeptat od ceho by to mohlo byt. kvasinkovou infekci lecim clotrimazolem a mam jeste dotaz i k ní. kdyz jsem lecil clotrimazolem asi 10 dní pak jsem prestal potize neustoupili. a ted budu lecit clotrimazolem dal nevadi to ? popride existuje nejaka jiná mast ucinejsi? klidne i drazsi. dekuji mnohokrat.

Odpověď odborníka:

Varlata vás z kvasinkové infekce určitě nebolí. od zad bolesti mohou být klidně. Může jít i o důsledek svalového přetížení nebo břišní kýly. Clotrimazol by měl být dostatečně účinný.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: