Kvasinková infekce a bolesti břicha

Dobrý den paní doktorko, asi dva týdny jsem pociťovala silné bolesti podbříšku a objevoval se mi i výtok, který byl občas cítit. (bolesti jsem dávala za vinu tomu že mám nového přítele, který má opravdu velký penis). No potom odjel na dva týdny pryč a bolesti nepřestávaly. Proto jsem šla ke gynekologovi a ten mi řekl že mám kvasinky (nedělal mi žádný stěr ani nic podobného). Předepsal mi Clotrimazol. Včera jsem si zavedla první tabletu a dnes ráno mám ty bolesti ještě mnohem větší, že se to skoro nedá vydržet. Nevím co s tím moc nepomáhají ani léky na bolest.. Proto mě zajímá jestli kvasinky opravdu můžou způsobovat tak velké bolesti nebo to je způsobeno něčím jiným? Děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Milá Danko, při kvasinkové infekci by jste neměla mít žádné velké bolesti. Může vás pálit, svědit i bolest pochva a intimní partie, ale ne tak aby bylo nutné užít lék proti bolesti. Bolest v podbřiškuu pouze u kvasinkové infekce není běžná, natož silnější bolest. Pokud se vám do zítra neuleví, tak neprodleně vyhledejte lékaře. Je nutný ultrazvuk a vhodné jsou stěry z pochvy. Přeji brzké zlepšení.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: