Kvasinková infekce a menstruace

1.6. Jsem dostala antibiotika. Předpokládám, ze diky tomu se mi 3.6. Rozjela infekce pochvy. A aby toho nebylo málo, tak jsem dnes 6.6. Dostala menstruaci. Mohl by jste mi prosim poradit, jak mam behem ms léčit infekci a jestli to má vubec cenu, kdyz 8.6. Dostanu dalsi antibiotika? Dekuju za zodpovězení.

Odpověď odborníka:

Bohužel poruchy vaginální fyziologické mikroflory s tím související infekce je častou komplikací léčby antibiotiky. Někdy se dá této obtíži předcházet použitím vaginálně aplikovaných probiotik. Léčba i preventivní opatření jsou rozhodně důležitá, doporučuji konzultovat stav s vaším praktickým lékařem či gynekologem. S pozdravem Karel Bláha - praktický lékař

MUDr. Karel Bláha
MUDr. Karel Bláha

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 7

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Od rozšířených žil k neplodnosti?
Články: Od rozšířených žil k neplodnosti?
Křečové žíly často obtěžují...
Lze se bránit lékům způsobujícím ospalost?
Články: Lze se bránit lékům způsobujícím ospalost?
Většina léků má kromě...
Na co byste neměli zapomenout při léčbě kortikoidy: 1. část
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Impotence
Články: Impotence
Nedostatečná tuhost...
Probiotika chrání kojence před atopickým ekzémem
Články: Probiotika chrání kojence před atopickým ekzémem
Kojící matky mohou významně...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: