Kvasinkova infekce penisu

Dobrý den, Nedávno jsem zjistil, ze mám kvasinkovou infekci na penisu, zjistilo se to docela pozdě, a mě by zajímalo, jestli ta infekce nemohla způsobit zastavení dospívání, je to hodně divná otázka, ale jistota je jistota. Je mi 14, a nevím, jestli se mi tím nezastavilo dospívání, nemohlo v době infekce to přestat? Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

V žádném případě nemusíte mít obavy, Kvasinková infekce na dospívání nemá žádný vliv na dospívání

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: