Kvasinková infekce penisu

Dobrý den.Před několika dny se mi na cca 1/3 žaludu a části předkožky,která se dotýká postiženého místa na žaludu,objevilo zarudnutí,které občas lehce svědí.Nejsou to ani tak pupínky,jako spíš jednolité flíčky.Po hledání na internetu jsem se dovtípil,že by se mohlo jednat o kvasinkovou infekci.Ovšem dočetl jsem se,že na muže se taková infekce přenáží z pochvy partnerky a já již takřka rok a půl neměl s žádnou ženou styk(ani s mužem:-)).Je možné,že infekce mohla od základu vzniknout na penisu?Co se týče hygieny,každý den se sprchuji,žalud i celý penis umývám mýdlem. Ještě bych se rád zeptal,co by to kromě kvasinkové infekce mohlo teoreticky být jiného.Nepředpokládám,že by se mohlo jednat o některou z vážných sexuálně přenosných chorob(kapavka,syfilis). Děkuji za odpověď,Tomáš.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Tomáši! V úvahu připadá řada afekcí s řadou důvodů. V rámci své odpovědi se o všech nemohu rozepisovat a odkazuji Vás proto na vyšetření lékařem. Můžete začít lékařem praktickým, ale i na dermatovenerologii.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Články: Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Přírodní a klinicky ověřená...
Ztratili jste vlasy? Neztraťte sebevědomí!
Články: Ztratili jste vlasy? Neztraťte sebevědomí!
Léčba rakoviny některými...
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vylučovací urografie
Články: Vylučovací urografie
Vylučovací urografie (IVU...
Víte, jak si správně změřit tep?
Články: Víte, jak si správně změřit tep?
Tepová frekvence znamená...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: