Kvasinkova infekcia

Dobry den, zistil som ze mma pravdepodobne kvasinkovu infekciu, mal som suchy nos uz asi pred 12 tyzdnami nijako to neutopovalo, asi 6 tyzdnou dozadu som mal nejaku svrbivu vyrazku zmyzla odvtedy som mal par takych vyrazok, posledny tyzden mam suchu aj tvar co som mal aj predtym miestami a mam tmave skrny kde he to suche, aj na penise som mal pred teoma tyzdnami cervene vyrazky ktore zmyzly, a mal v nedelu to bude 8 tyzdnov co som mal rizikov pohlavny stik, cchě sa opytat moze byt kvasinkova infekcia v prvotnom stadiu priznakom hiv virusu? Co som cital tak je vo vecsine pisane o tom aj v neskorsom stadiu vyrusu hiv ze su kvasinkove infekcie, a mam aj biele dobky v ustatch uz 7 tyzdnov teda tyzde po rizikovom stiku.

Odpověď odborníka:

Podle fotografie jde o projevy nejspíše ekzémového charakteru. Promazávejte, vynechte mýdlo. Z volně dostupných léčiv můžete zkusit Hydrocortizon mast.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouříte? Pak možná nebudete mluvit!
Články: Kouříte? Pak možná nebudete mluvit!
Se zapálenou cigaretou má...
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolavé zápěstí? Buď to přeháníte s počítačem, nebo za to mohou hormony
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: