Kvasinkový zánět

Dobrý den, před dvěma týdny mi gynekolog diagnostikoval Trichomoniázu. Brala jsem Entizol 2x denně, ale léčbu jsem nedokončila - téměř polovinu jsem nedobrala, ale žádné příznaky které jsem měla před zahájením léčby se mi znovu neobjevily. Teď mám ale hustý, nezapáchající výtok doprovázený svěděním a začervenáním v oblasti genitálií. Je možné, že to mám kvůli nedokončení léčby ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Rozhodně není rozumné nedokončit léčbu nyní je potřeba zhotovit kultivaci včetně citlivosti mikrobní obraz poševní a podle výsledku nasadit cílenou léčbu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: