Kvasinky

Chtel bych se zeptat, je mi 17 let a driv jsem léčil kvasinky na zaludu, od te doby to bylo relativně v pohode ale jelikoz jsem hypochondr tak pokaždý kdyz jsem měl trochu červený penis tak jsem si ho natřel clotrinazolem, ted nedávno se tam opět udělal trochu zarudlý flek a začlo to svedit, takze si myslim ze se to vrátilo, ale přitom dodržuji zdravou samosprávu a dávám si pozor na cukr, štve me ze mi to překáží v sexu s partnerkou, nemůžou to byt problémy způsobeny nadměrným užíváním toho Krému, děkuji

Odpověď odborníka:

Petře, důležité je, pokud pocitujete pálení, svědění, začervenání penisu, zeptejte se vždy své partnerky, zda má také nějaké obtíže a pokud ano, musíte se vždy přeléčit oba. Clotrimazol byste měl užívat jen právě při projevech infekce, čili pálení,začervenání, svědění.., myslím že jen při začervenání to není nutné, samozřejmě se jedná o lék a jeho nadměrné, či nesprávné užívání Vám neprospěje, Pokud máte pocit, že máte tyto problémy často, navštivte urologa, aby vám provedl stěr, či výtěr močové trubice. S pozdravem, K. Jiříčková

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: