Kvasinky...?

Dobrý den. Chtěla bych vás poprosit o radu. Jsem dlouhodobě léčena kortikoidy při RS, trápí mě kvasinkové infekce v gynekol.oblasti a v zažívacím traktu. Sladká chut v ústech - může být také způsobena kvasinkami? Bílé tečky na jazyku nemám. Potíže vždy více po sladkém, dny i týdny(takže ho už nejím). . Má mi být měřena glykemická křivka. Prosím, poradte mi, jak postupovat, abych tu nálož cukru při vyšetření "přežila". Mívám i svědění v nose, uších, konečníku. Vzhledem k RS nechci nic podcenit. Děkuji moc za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít strach a nijak zvláště se připravovat. Toto vyšetření organismus nijak nezatěžuje. Doporučoval bych ale návštěvu gynekologa či urologa, stran infekce. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když je pásový opar úplně všude
Články: Když je pásový opar úplně všude
Pásový opar je neurologické...
Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
Články: Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
S příchodem jara mnoho lidí...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: