Kvasinky

Dobrý den, už zhruba dva měsíce bojuju s opakujícími se kvasinkovými záněty, vždy to přeléčím a je na pár dní, týden klid.. Jenže teď jsem dostala kvůli angíně antibiotika, které mi mykozu zase vrátily. Má cenu léčit se již v průběhu užívání léků nebo mám počkat (asi 5 dní..) další problém totiž je, že mám v té době dostat menstruaci, při které se taky léčit nemůžu.. A zanedlouho potom mě čeká dovolená, další kvasinková nástraha.. Jsem úplně zoufalá..poradíte mi něco? Děkuji předem

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud máte antibiotika, nasadte se laktibacily.jsou volne prodejne v lekarne.je dobre v lete nosit hodne sukne a bavlnene pradlo.ty laktobacily berte dlouhodobe.pokud jiz mate mykozu rozvinutou a mate atb, urcite ji prelecte, ikdyz budete mit menstruaci, glubule uzivat muzete.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: