Kvasinky

Dobrý den mám problém s Kvasinkama vrací se mi i po 2 dnech. Brala jsem od doktora i Pimafucin před tím i nějaké gelové čípky ale zase cítím že se to vrací. Neporadila byste mi prosím? Jsem ve 25 týdnu těhotenství a bojím se jestli o nemůže mít nějaký vliv na mimíska Děkuji

Odpověď odborníka:

Neobávejte se, plodu to jistě neuškodí, ale při mykoze se doporučuje i současná léčba partnera, jinak je risiko, že při styku by mohlo dojít k reinfekci.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět, nebo mechanické poškození? Rozpoznejte příčinu bolesti zad
Letní čas – nepřítel vašeho srdce!
Články: Letní čas – nepřítel vašeho srdce!
Nastavení hodin směrem k...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Chemoterapie má výhody i nevýhody. Znáte je?
Články: Chemoterapie má výhody i nevýhody. Znáte je?
Pro a proti má každá léčba...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Nevolnost při chemoterapii už dnešní medicína umí zvládnout
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: