Kvasinky

Dobrý den, beru ATb Augmentin a ještě 5 dnů musím brát. léčím se na žánět průdušek a krku. teď se mi objevily nejspíše kvasinky-svědění v pochvě. můžů kombinovat s Candibene-zaváděcí tablety ? neb usím počkat po vysazení ATB. děkuji K.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léčbu můžete kombinovat. Bylo by dobré ještě lokální doplnění laktobacilů, také ve formě zaváděcích tablet.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: