Kvasinky

Dobrý den pane doktore, po návratu z dovolené, jsem hned 3. den po příjedu dostala zřejmě kvasinkovou infekci (tvarohovitý výtok, lehké svědění, nateklý vchod do pochvy).Zakoupila jsem tedy globulus cum.natrio tetraborico, avšak nevím zdali jsou tyto globule dostatečně účinné? Bylo mi řečeno v lékárně, že se dávají většinou na doléčení. Po 3.globuli užívání cítím zlepšení, avšak jemné svědění přetvává. Poradíte zdali léčím správně? Děkuji Vám moc

Odpověď odborníka:

Optimální je udělal mikrobní obraz poševní a kultivaci,zda se jedná skutečně o kvasinky a potom podle výsledku nasadit cílenou léčbu a současně i léčbu partnera. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
9 kroků k odstranění klíštěte u vašeho domácího mazlíčka
Alergie na alkohol? Existuje!
Články: Alergie na alkohol? Existuje!
Když lidé mluví o alergii...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Poruchy srážlivosti krve
Články: Poruchy srážlivosti krve
Krvácivé stavy se projevují...
Kolposkopie
Články: Kolposkopie
Kolposkopie je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: