Kvasinky a antikoncepce

Dobrý den, když jsem nebrala antikoncepci nikdy jsem netrpěla na kvasinky. Od doby, co jí beru jí mám každou chvíli. Gynekoložka vždy předepíše globule a canesten. Přijde mi, že už je to bez účinku, akorát jsem vždy z toho neskutečně podrážděná. Když antikoncepci vysadim je možné, že se vše zase vrátí do normálu a na kvasinky trpět už nebudu? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den , nemyslím, že by vysazení pomohlo ... asi bych změnil hygienické návyky ( pochva aby byla zdravá musí mít kyselé pH , tedy žádné mýdlo) zkusil bych různé preparáty na kvasinky ( Gyn Pevaryl , Macmiror , Polygynax , celkově pak Myco max , zvážil bych i přeléčení partenra ( pokud má klincké obtíže )

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: