Kvasinky a bolestivé močení

Dobrá den. Byla jsem pár dní nemocná,ale bez antibiotik a včera když se mi udělalo líp,jsem cítila svědění a palení v intimní oblasti. Udělalo se mi tam i pár pupínků černých. Lékař je identifikoval jako kvasinky. Koupila jsem si canesten a 3x denně si je natírám,ale mám menzes,takže to není moc příjemné.Dnes se objevilo velmi bolestivé močení,tak jsem si uvařila urologický čaj,ale nevím jestli zabere. Zatím ne.Jakdlouho mohou kvasinky a bolestivé močení přetrvávat?Děkuji

Odpověď odborníka:

Bolestivé močení může kvasinkovou infekci doprovázet, obávám se, že léčba krémem při menses nebyla dostatečná, doporučovala bych ji po skončení menses po poradě s gynekologem zopakovat ( zaváděcí globule, ne jenom krém). Pokud bolesti či svědění přetrvávají, je to známka toho, že infekce stále trvá.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Články: Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Záněty vaječníků mohou při...
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
6 užitečných tipů ke zvládnutí vzplanutí Crohnovy choroby
Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
Články: Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
V dnešní době je zhruba 20...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: