Kvasinky a chlamydie

Dobrý den, asi před rokem jsme se s přítelem nakazili chlamidiemi. Byli u nás u obou přeléčené a výsledky vyšli negativní. Ovšem u přítele místo výtěru pouze vrozek moči! Mě ovšem začali trápit i kvasinky a střevní bakterie (vysoká bolestivost při styku). Byla jsem několikrát přeléčena, ale vždy se mi to vrátí, nebo snad nedojde ani k úplnému vyléčení. Partnerovi vyšly výsledky na podobné mykozy negativní. Spali sjme spolu s ochranou po doléčení bez ní, ale vždy se mi to opět vrátí takřka ihned. Nevím jestli to může souviset s chlamidiemi, zda by bylo vhodné opakovat stěry nebo s partnerem, ale i u předešlých partnerek se oběvovaly podobné problémy jako mám já. Ovšem jeho vyšetření je negativní. Nevíme co dál. Uvažovala jsem o změně nemocnice a kompletního vyšetření nás obou ale... Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opakování stěrů je ve Vašem případě namístě, obrátit se můžete na jakoukoliv venerologickou ambulanci. Vyšetřeni byste měli být oba a mnohem podrobněji, než se zaměřit jen na chlamydie. Po celou dobu by pak pohlavní měl styk být s ochranou kondomem, a to i nějakou dobu po ev. přeléčení.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x