Kvasinky a hemoroidy

Dobrý den, trápí mě půl roku mykóza a od té doby mám také problémy při stolici. Stolice je občas krvavá, bolestivá. Mohlo by to mít něco s kvasinkami společné? Dříve jsem nikdy takové problémy neměla. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, souvislost by být neměla.pokud máte krev ve stolici, bylo by dost dobré navštívit praktika, aby Vás více vyšetřil. nevím,jaká máte jídelníček.ten má hodně vliv na stolici.do pochvy si zavádějte globule vagi C, upravuje poševní prostředí, dobrý je i wobenzym - dlouihodobě užívat.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: