Kvasinky a krvácení

Dobrý den,od pátku mám zřejmě kvasinky,v sobotu jsem si koupila Candibene 200 a mast Klotrimazol.V ten den večer jsem si jednu tabletu zavedla,ale na druhý den ráno,jsem začala krvácet-světle růžová barva,k tomu mě dost bolí v podbříšku.Mám dál pokračovat v léčbě nebo by bylo lepší zajet na pohotovost? Děkuji

Odpověď odborníka:

Bolesti v podbřišku k obrazu kvasinek nepatří jen nepříjemné pocity v pochvě,krome toho není jasné,zda vaše potíže způsobují kvasinky,patogenů které mohou způsobit podobné příznaky je celá řada,měla by jste navštíviti gynekologa na vyšetření , mikrobní obraz poševní a případně kultivaci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: