Kvasinky a streptokok v těhotenství

Dobrý den, má dcera je ve 38 týdnu těhotenství, dnes gynekolog zjistil kvasinky a streptokoka, který prý bude přeléčen antibiotiky až při průběhu porodu. Může mít streptokok vliv na zdraví dítěte? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Aleno. Ano, streptokok může mít vliv na poporodní stav Vašeho budoucího děťátka, proto bych doporučení lékaře zcela respektoval. Bez antibiotického krytí v průběhu porodu může dítěti hrozit i septický stav.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: