Kvasinky v těhotenství

Dobrý den,chci se zeptat,zda mohou kvasinky v těhotenství nějak ublížit plodu.Kvasinkovou infekcí jsem trpěla již před těhotenstvím,teď jsem v půlce 5.měsíce a těmito problémy trpím snad od počátku.Také by mě zajímalo,zda nemohou mít na dítě negativní vliv léky-mast Jenamazol 2% a prášek Rosalgin,určený k výplachům pochvy,nebo mají jen lokální účinek?Jak se kvasinek zbavit?Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kvasinky teoreticky plod ohrozit mohou, pokud jsou ale vhodně léčeny, je riziko minimální. Co se léků týče, je třeba je v těhotentví užívat pouze pod dohledem a na doporučení od ošetřujícího gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x