Kvasinky v ustach

Po vyteroch z hrdla mi boli zistine kvasinkove mikroorganizmy v ustach, chcela by som sa spytat, ci mozem napriklad pri bozkavani nakazit priatela, synovca, rodinu...Ako sa toho rychlo zbavim? Doktorka mi dala aj lieky...Dakujem za rychlu odpoved...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po dobu léčby, která vám infekci vyléčí, omezte kontakt líbáním a na kontrole u lékaře se dozvíte, jak byla léčba antimykotiky /léky na kvasinky/ účinná. Omezte také sladká jídla a pití (např. coca cola obsahuje velké mn. cukru) - tím kvasinkám "seberete" výživu (množí se v prostředí, kde je hodně cukrů ) a uspíšíte uzdravení. Také je možné zvyšovat imunitu - celkově /otužováním, saunováním/ nebo stravou a potravními doplňky s posilujícím účinkem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x