Kyčel

Operace TEP u oboustranné artrozy kyčlí. Operaci levé kyčle jsem absolvoval před 4 měsíci. Nyní je postavení TEP coxae dobré, paraart. osifikace Brooker II-III, vyzrávající, asympt. dřík 8st varus, jizva klidná. Mám nepatrný pocit tlaku v oblasti apexu dříku, ef 0-90 abd 10 VR 0 ZR 0. Mám cca 2 měsíce mírný otok nártu u prstů. Ortopédem to bylo zkontrolováno. Sdělte mi prosím, zda už by bylo možné z důvodu zejména noční bolesti pravého kyčle přistoupit k jeho operaci. . Děkuji Vám.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud můžete již levou kyčel zatěžovat je po 4 měsících možná operace i na druhé straně

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x