Kyčel

Před 3 lety jsem si vyhodil kyčel a skončil jsem týden v nemocnici a půl roku o berlích. Dnes v 21 letech začínám pociťovat divný pocit v kyčli + mi v ní i třeba 5 krát za hodinu křupne, nicméně musím dodat, že to křupáním pociťuji i v kolenech s kterými jsem nikdy žádný problém/úraz neměl. Může se jednat o počáteční artrozu? K lékaři jsem objednán, ale až za delší dobu. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Ano...nejspíše by se mělo jednat o následek úrazu...i počáteční artrosu, záleží jakou zátěž vaše klouby dostávaly...každopádně kyčel šetřete, nekřupejte pokud možno a počkejte na odborné vyšetření

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: