Kyčelní šlacha

Dobrý večer,je to rok apůl co sem byla na zkracování kyč.šlachy.Znovu se mi uvolnila a propadla mi část zadku,lékař mi v pondělí řekl,že mám zkusit cviky na posílení zadku,aby se mi naplo trochu svalstvo a pak,že bysme mohli zkusit operaci znovu.Není nějaké jiné řešení?Připadá mi to trochu divné,jít po roce a půl na stejnou operaci.Nerada bych tam chodila každé 2roky.A co je příčinou uvolňování šlachy?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych opravdu nejprve vyzkoušet posilovací cviky. Co se uvolňování šlachy týče, příčinou může být jak defekt vazivové tkáně, tak i následky např. úrazu. Operace je v tomto případě, vzhledem ke kosmetickému defektu, nezbytná. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: