Kyčle v 11 týdnech iib - jsou nutné třmeny?

Dobrý den, dnes jsem byla s dcerou u ortopeda na kontrolu kyčlí a nasadil nám třmeny s dg IIb (v 6 týdench dg Ib). Podle slov pana doktora už by se to širokým balením nespravilo. Je to opravdu tak? Nemůžu zkusit dávat místo třmenů široké balení v podobě Morávkových ortopedických kalhotek? Doteď jsem široké balení nedávala - je možné, že se kyčle zlepší i širokým balením? Jádra má dcera vytvořená, ve zprávě v 11 týdench je napsáno: USG bill IIb, jádra +. Ve zprávě v 6 týdench je napsáno: Ib bill., jádra +. Děkuji za Váš čas

Odpověď odborníka:

Jedná se o velmi jemný terapeutický rozdíl. Třmeny jsou ale velmi osvědčené a spolehlivé a onu dobu, kdy dítě třmínky má lze překonat. Tak jako u plen nebo peřinky lze velmi dobře hygienu dodržovat, dítě se na fixaci brzy zvykne. Doporučuje se řídit doporučení vašeho ortopeda.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: