Kyla?

Dobry den chtěl jsem se zeptat asi 14 dni zpět jsem byl na pohotovosti s bolesti nebo spíše tlaku v podbřišku jelikož sem byl nucen pořad chodit curat a přitom sem se pořádně nevycural žádné pálení ani výtok nebo řezání jsem nepozoroval dostal jsem tedy triprim který sem dobral a bolest odeznela jenze po dobrani sen měl naopak problém se vycurat zhruba 3 dny zpět jsem byl u své Dr která mi odebrala moc a nenašla v ní nic podle papírku teď mě trapi bolest znova vždy na chvily přejde pak se vrací taky mě boli bedra a cítím trochu tlak v tříslech a někdy mě boli varlata beru teď ciplox 250 myslíte že se může jednat o urologicjy problém a nebo jak jsem se zde docetl o kýlu která může tlačit na močový měchýř ? Dekuju za radu popřípadě nějaké řešení

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Kýle lze poznat jedině fyzikálním vyšetřením, bohužel nelze diagnostikovat na dálku po internetu. Nicméně kýly, která by způsoboala nějaké obtíže s močením by měla být hmatná jakou boule v třísle. K vyšetření moče doporučuji spíše sediment nebo lépe kultivační vyšetření moče, protože analýza chemicky papírkem je hrubě orientační. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: