Kýla ?

Měl by sem dotaz. Asi 7dni z5 mě začal bolet pravý podbříšek spolu s pravým varletem bolesti nebyli nijak veliké.po 5 dnech mě varle bolet přestalo ale v podbříšku mě stále bolí a to více než předtim ale stále to není nijak velká bolest chvílemi mě to ubec nebolí , nevíte o co se může jednat? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Mohlo by se jednat o malou či počínající tříselnou kýlu, která se "chystá" po nějaké zátěži třísla v minulosti...doporučoval bych klid a nic nezvedat pár týdnů...tříslo se může zase zhojit a zpevnit...jinak je potřeba se nechat vyšetřit na urologii či chirurgii, kde je to dobře vidět na ultrazvuku.

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x