Kýla

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,doktor mi našel tříselnou kýlu.Mam ji teprve krátce,asi měsíc.Boule se nechá zatlačit,sice to bolí,ale snáším.Chci se zeptat,proč se to neoperuje hned dokud je ještě "malá".Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Ano, máte pravdu, operace je na místě ihned po zjištění kýly. Jiná léčba než operační na kýlu neexistuje. Doporučuji obrátit se na lékaře s žádostí o operaci kýly, včasná operace má jen přednosti. Čekáním nic nezískáme.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: