Kýla

Dobrý den už asi týden mě pobolívalo v podbřišku takovy mírně bolestivý tlak ale nijak zvlᚍ jsem tomu nevěnovala pozornost, dnes se ale bolest o hodně víc stupnila. Hodně mě bolí v oblasti pravého podbrišku kde mi již 12 let zpět byl odebrán apendix. Je to hodně palčivá a místy píchavá bolest hlavně když vstávám , chodím nebo dělám jen něco trošinku víc namáhavého. Na pohmat žádná bulka ani vypouklina. Přesto mi doma řekli ž eby mohlo jít o kýlu, je to možné? je nutné jít k mé dětské doktorce?

Odpověď odborníka:

Bolesti v podbříšku vyžadují lékařské vyšetření i když byl přdtím odebrán appendix. Může se jednat o gynekologické potíže, zánět děložních přívěsků nebo i třeba možné srůsty v oblasti břicha po operaci slepého střeva. Neváhejte a ještě dnes si k lékaři nebo přímo na chirurgii zajděte.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: