Kyla

Dobry den manžel byl už Třikrát operovaný s kylou už ma sítku udajně po celem břiše nosí pás na poslední byl v prosinci zase se mu dělá kyla na místě kterou mu operovali první už se mě to nezdá že je to normální děkuji

Odpověď odborníka:

Rozhodující je stav celé břišní stěny a především svaloviny. Operace síťkou by potíže měla odstranit. Po operaci se síťkou jsou recidivy vyjímečné. Tady se budete muset poradit s vašim lékařem, který musí tento konkretní stav zhodnotit přímo s pacientem.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: