Kýla

Dobrý den, mám podezření na kýlu, ale nejsem si tím vůbec jistá. Nedávno jsem prodělala zánět vaječníků. Od té doby mám v oblasti pravého vaječníku měkký viditelný otok, který mě občas pobolívá. Píchá při kašli, zvracení a velké straně. Před třemi dny jsem podstoupila prohlídku u své gynekoložky. O kýle jsem jí nic neříkala, protože mě to v té době ani nenapadlo. Prohmatávala mi břicho. Kdyby tam náhodou kýla byla, přišla by na to? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, pravděpodobně ano.pokud máte pochybnost, navštivte praktického lékaře.takhle přes počítač nelze diagnostikovat kýlu:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: