Kyla

Dobry den, pane doktore. Pred tremi tydny jsem si nahmatal bulku v levem trisle. Od te doby me trislo poboliva, trpim trochu nechuti k jidlu a po namaze mam pocit, ze se zvetsuje. Muze se jednat o kylu? Jak bych mel postupovat? Zajit k praktickemu lekari? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Patrně se opravdu jedná o kýlu. Měl byste zajít na vyšetření na chirurgickou ambulanci, provést vyšetření případně i sonografii. Čím dříve se kýla operuje tím lepší výsledek.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: