Kýla - léčba

Pane doktore,už několikrát při ohnuti,zavazovani boty,nebo když chci něco zvednout ze země,nahle pod levym žebrem,vybouli se mi pod kuři boule a směřuje v pravo,přez oblast žaludku směrem k pravemu žebru.Jest to velice bolestive.Snažim se ležet rovně a mirnym tlakem masiruji si tu vyboulenou čast.Někdy se to daři,někdy je tak bolestive že čekam,až to přejdě samo.Moc Vas prosim ,jestli je to možne,rada bych přijela k Vam na vyšetřeni(omluvam se za chyby v psani,jsem samouk a muj rodny jazyk je Polski) Děkuji za porozuměni a odpověd....H.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Heleno. Za jazyk se neomlouvejte, píšete česky daleko lépe než já polsky. Z popisu by se mohlo jednat o takzvanou ventrální hernii neboli břišní kýlu. Bohužel ale takto není možné stanovit diagnózu, je potřeba, aby Vás vyšetřil lékař. Poprvé bude myslím stačit, pokud to udělá Váš praktický lékař, který Vás případně nasměruje ke specialistovi. Může se zároveň jednat o další, rozdílná onemocnění, které opravdu není možné odhalit takto formou virtuální konzultace. Hodně štěstí a hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x