Kýla po žlučníku

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,1.12. mi brali žlučník laparoskopicky.Jaká je pravděpodobnost že bych mohla dostat kýlu?Na štědrý den jsem nesla 7 lahví pivních v dárkovém balení?Mám strach abych neměla kýlu.Vůbec jsm si to neuvědomila.Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po laparoskopické operaci je riziko vzniku kýly (výhřezu např. střeva) velmi malý, protože operační rána je velmi malá. Navíc, kdybyste kýlu opravdu měla, rozhodně byste si toho všimla.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: