Kýla tříselná

Dobrý den, chtěl bych se prosím vás zeptat, mám pod pupíkem na pravé straně nateklinu u lékaře jsem byl .. a řekl mi že je to jen měkké tříslo ale nevím přesně co to znamená a mám přijít na kontrolu za 3 měsíce a při potížích dříve. Ale bohužel mě trochu chytaj křeče do břicha .. a jsem celej oslabenej tak mě zajímá zda to muže mít spojitost.děkuji z pozdravem M

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tzv. měkké tříslo je určitý předstupeň kýly. Znamená to, že zadní stěna tříselného kanálu je oslabená, ale kýla zde není vytvořena. Pokud máte obtíže, doporučuji Vám novou kontrolu u lékaře, který Vás již vyšetřoval, případně s doplněním sonografie

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x