Kýla, tříselná kýla

Dobrý den, chci se zeptat, mám poslední dobou po nějaké námaze problémy v oblasti nad tříslem, spíše břicho. Jedná se o takzvané \'\'véčko\'\' tak tam kde to jde kolmo k penisu, nad tříslem mě bolí po námaze vždy tak cca 3-4 dny. Teď naposledy v sobotu jsem hrál fotbal, po cca měsíci odpočinku a mám od soboty problémy. Bolí to hlavně při kýchnutí,když kýchnu tak je to taková pichlavá bolest, když se zvedám tak to bolí a při nějakých pohybů. Vždy to odezní a když si zvyknu zase v tréninku na zátěž tak to po nějaký době opět necítím, ale jakmile mám pauzu a po nějaký době opět pohyb tak se to vrací ta bolest. Tak jestli se nejedná náhodou o kýlu. Díky za odpověď, snad je to srozumitelné.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Martine, bez vyšetření to nelze rozlišit. Může se jednat o počínající kýlu, nebo namožení úponu břišních svalů, můžou bolet i zvětšené uzliny, nebo jiné příčiny. Je potřeba vyšetření chirurgem. Jestli jste z Prahy, můžete se klidně ke mě objednat na www.palas-athena.cz a společně se na to podíváme a nabídneme Vám řešení.

MUDr. Juraj Mosendz
MUDr. Juraj Mosendz

Specializace: Chirurgie
Pracoviště: Palas Athena, Klinika jednodenní chirurgie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: