Kynetáž a rekonvalescence

Dobrý den, paní doktorko, 20/12/2011 jsem podstoupila kynetáž kvůli zamlčenému těhotenství. Psychika to neodnesla a i po fyzické stránce se cítím výborně. Doktor mi samozřejmě nařídil klid, ale bohužel hormony pracují a tak se Vás chci zeptat, kdy se budu moci s partnerem milovat, nerada bych něco podcenila. Děkuji Vám mnohokrát.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dodržujte hygienický režim, tedy vynechejte pohlavní styk, minimálně 3 týdny po provedené kyretáži.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: