Kyretáž při menstruaci

Mám již nepravidelnou menstruaci a silnou anemii - Hmg minulýtýden kolem 90g/l. Zdiagnostických důvodů mám jít zítra na kyretáž dělohy, ale dnes jsem začala krvácet. Může mi být výkon proveden i při krvácení? Nehrozí zvýšené riziko z důvodu mé anemie? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Právě naopak výkon- nejenom že poskytne vzorek sliznice k histologii, podle které se povede další léčba, ale i zastaví krvácení a tím se nebude zhoršovat anemie. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: