Lactulose al sirup u 7 tydenniho miminka

Dobrý den, lekarnice mi na zacpu poradila tento sirup "Lactulose AL sirup" chtěl sem si jen ověřit zda mu ho mohu dát. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den pane Milane! Ano, je možné používat Lactulosový sirup i u takto malého miminka. Nicméně je třeba sledovat snášenlivost. Vzácně se vyskytuje vrozená intolerance fruktózy, kterou tento sirup také obsahuje. V případě neobvyklého chování dítěte kontaktujte jeho dětského lékaře. Máte-li problémy s vyprazdňováním stolice, mohli byste vyzkoušet "klystýrek" do zadečku Easy-lax. S pozdravem Petr Kadleček

MUDr. Petr Kadleček
MUDr. Petr Kadleček

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Ordinace U Pandy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Články: Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Neumíte si představit ranní...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
5 potravin, díky kterým se z vaší imunity stane nedobytný hrad
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: