Lahv

Dobrý den, jsem 10 týdnu po operaci dělohy a vaječníků - LAHV, je mi 50 let. Po operaci žádné problémy, jen lehké svědění v pochvě, a tlak v pochvě, v době rekonvalescence jsem však měla klíště a brala jsem ant.Doxybene (vše se zhoršilo), tlak v pochvě mám stále (již chodím do práce), a svědění také-i když přeléčeno gynekologem: trápí mě stále ten tlak v pochvě (většinou až odpoledne a večer, když jsem unavená celkově) a i to svědění. Mám samozřejmě obavy, jestli nedošlo k poškození pochvy, např. námahou. Děkuji Cibulková

Odpověď odborníka:

Neobávejte se, pochva jistě poškozena nebyla ale pokud jste brala antibiotika je velká pravděpodobnost kvasinkové infekce,bylo by vhodné provést kultivaci a mikrobní obraz poševní a podle výsledků nasadit léky. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: